среда, 17. јул 2013.

Aukcije

Članovi SFI već znaju, da ,kada se ulogujemo u svoj Affiliet centar, imamo prozor-tab za Tripleclicks: https://www.sfimg.com/Home?tab=tripleclicks
 Kada kliknemo na njega, otvori se stranica na kojoj ima raznih obaveštenja, između ostalog i o Aukcijama na Tripleclicks-u.
Ovo je jako dobra opcija, jer se odmah vide sve aukcije koje su u toku i pregledno je, možemo izabrati aukciju na kojoj želimo učestvovati.
A detalje aukcije možemo videti u samom Tripleclicks-u. Vredi malo detaljnije pročitati uslove Aukcije koju izaberemo. Neke nose mogućnost osvajanja duplog MRP, one nose oznaku: DP. Znači, umesto 5 MRP za jedan bid, dobijamo 10MRP-a. Na ovaj način, ako ne pobedimo na aukcij, ne gubimo zapravo ništa , jer MRP jeste novac za koji možemo da kupimo bilo koji predmet ili neki medij. Takođe dobijamo i VP poene, koji nam doprinose u osvajanju statusa i zarade. Jedan bid donosi jedan VP poen.
Zagtim postoje aukcije gde se ne može koristiti autobider: NAB, zatim 1WA , znači da mogu učestvovati samo oni koji još nikada nisu osvojili Pricbenders aukciju.
Oznaka WBF znači da pobednik na aukciji dobije nazad sve kredite sa kojima je učestvovao.
Oznaka NEW znači da je novi proizvod na aukciji
Oznaka LAST znači da je ponuđeni predmet zadnji put na aukciji.
Na ovim aukcijama ima zaista vrednih predmeta koje se mogu kupiti za oko 10% vrednosti.
 Na primer:

Nexus 7 Android Tablet
Retails at: $249.00

Winning bid:
$14.48
Auction ended: 2013-07-17 02:11:02 CST
Auction ID: 19273

Ove aukcije su korisne i zabavne. Učestvujte u njima, ne možete izgubiti ništa.

Нема коментара:

Постави коментар